Aardewerk-brief

Aardewerk-brief

Aardewerk publiceert vier keer per jaar (lente, zomer, herfst, winter) een Aardewerk-brief met artikelen betreffende het sociaal-ecologisch gedachtengoed en de radicale ecologie, aankondigingen van cursussen en andere activiteiten, boekbesprekingen, … .

De opname van een artikel in de Aardewerk-Brief impliceert niet noodzakelijk de volledige inhoudelijke instemming van de redactie. Het betekent wel dat de tekst nuttig bevonden werd als bijdrage aan de sociaal-ecologische ideeënontwikkeling.

Voel je je geïnspireerd om zelf een bijdrage te schrijven voor onze nieuwsbrief? Stuur je artikels, gedachten en gedichten, cartoons en suggesties naar nieuwsbrief@aardewerk.be. De redactie behoudt zich het recht voor te beslissen wat wel en niet opgenomen wordt.

Inschrijven op de Aardewerk-brief

Het digitaal abonnement kost je niets.

Inschrijven kan via het invulformulier dat je hieronder vindt (of je stuurt een mail naar info@aardewerk.be met onderwerp ‘inschrijving nieuwsbrief’ en vermelding van je contactgegevens).

Wil je de nieuwsbrief op papier ontvangen, schrijf dan €15 (€20 voor buitenlandse geadresseerden) over op rekening BE27 5230 8099 4873 op naam van ‘Aardewerk’ onder vermelding van ‘Abonnement Aardewerk-brief‘. Je ontvangt dan vier nummers (één jaargang) van de nieuwsbrief op je postadres.

Aardewerk gebruikt de gegevens die je verstrekt alleen om jou onze nieuwsbrief te bezorgen.

Je kan op elk moment uitschrijven via de link in de voettekst van elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@aardewerk.be. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie over ons privacybeleid.