De opleiding 2020-2021

De opleiding 2020-2021

Opgelet: de informatie hieronder is niet meer up-to-date. Bekijk de meest recente informatie over de afronding van opleidingsjaar 2019-2020 in het voorjaar van 2021.

Tijdens het voorjaar hebben we de opleiding wegens de uitbraak van de pandemie stopgezet en beslist om de overige cursusdagen en het eindweekend te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. We hebben hiervoor nieuwe momenten geprikt en we hopen dat deze zullen kunnen doorgaan. Voorlopig is het moeilijk te voorspellen wat er door Corona al dan niet mogelijk zal zijn, maar we houden jullie op de hoogte. De zaterdagen zouden normaal gezien doorgaan in de Thomas Morehogeschool te Mechelen en het weekend in het Kasteeltje te Wijgmaal. Houd alvast onderstaande data vrij.

Ecologische crisis en het Zuiden: zaterdag 30 januari
Alma Dewalsche: Het graaimodel, de ecologische crisis en het Zuiden

Landschap: zaterdag 27 februari
Glenn Deliège:Een landschap van betekenis: heden als verleden en toekomst (onder voorbehoud)

Ecologie en politiek & ecopsychologie: zaterdag 27 maart
Pascal Debruyne
Anneleen Kenis

Terugkeer naar het Leven: weekend van 28-30 mei
Fanny Mattheusen: inzichten en praktijken in innerlijke transitie gebaseerd op ‘Het Werk dat weer Verbindt’ van Joanna Macy

IETS MEER…..of even terugblikken?
Heb je een les gemist? Wil je een spreker nog eens horen of leer je graag een nieuw thema kennen? Ter herinnering: Aardewerkers die de volledige tweejarige opleidingscyclus doorliepen, hebben de mogelijkheid om een losse lesdag (bijdrage € 15) of een weekend(dag) (€ 45 vanwege de heerlijke warme maaltijden) mee te volgen. We hopen je te mogen verwelkomen en verder samen te werken aan een uitweg uit de sociaal-ecologische crisis. Graag even verwittigen via info@aardewerk.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *