EEN ANDERE VERWONDERING, MET EEN GLIMLACH

EEN ANDERE VERWONDERING, MET EEN GLIMLACH

*  Nieuwe robottechnologie – reclameboodschap

Een innovatieve robot die je grasperk niet maait, maar wel kort houdt. Verwijdert ook automatisch achtergelaten of uitgestrooide voedselresten met uiterst precieze piktechnologie.

Intelligent perceptiesysteem: uitgerust met cameratechniek waarmee mens en dier kan worden gedetecteerd voordat de robot te dichtbij komt. Superveilig, bots-sensoren zijn totaal overbodig.
Zeer geschikt voor complexe tuinen met veel oneffenheden en struiken. Kan vlot navigeren, ook door heel smalle doorgangen. Ingebouwde kantelsensor belet dat de robot zou kantelen op hellingen.

Mooie leuke look, verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren.

Heel eenvoudig in gebruik. Voorgeprogrammeerd om direct te beginnen, geen instellingen nodig. Geen updates nodig, de software is gewoon af. Beperkt te sturen, maar dan wel heel intuïtief.

Energiemanagementsysteem: de robot vindt zelf het laadstation, ook al wordt dit verplaatst. Werkt niet met elektriciteit, maar met graankorrels. Heeft ook water nodig.

Bij de meeste grensdraden kan de robot ook een tiental cm buiten de draad onderhouden.

Niet bedienbaar met smartphone. Milieuvriendelijk, kan zwart-witte composteerbare afvalhoopjes achterlaten. Niet vosbestendig.
Meestal stil. Als de robot wordt opgejaagd of bij diefstal kan het kakelalarm afgaan.

De meeste types produceren bijna dagelijks een ei, hierbij kan ook gekakeld worden.

Aankoopprijs gemiddeld 100 x minder dan traditionele robots.

A. Strix (Meensel-Kiezegem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *