Inhoud winterbrief 2018

Inhoud winterbrief 2018

Redactioneel voorwoordJonas Van der Slycken
De gele hesjes tonen dat de klimaatproblematiek een verdelingsvraagstuk isLouis Mosar
De politiserende aard van de klimaatmars biedt hoopSacha Dierckx
Oneindige groei is achterhaald, maar de oproep tot creativiteit valt in dovemansorenBrent Bleys en Jonas Van der Slycken
Zullen ook onze boeren straks in een geel hesje verschijnen?Esmeralda Borgo
Rechten van de natuur als paradigmashift: de langzame verbrokkeling van een eeuwenoude breuklijn binnen ons juridisch systeem?
(verwijzing naar het artikel dat in de vorige digitale nieuwsbrief al verscheen)
Hendrik Schoukens

Aardewerk wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar leefwijzen die minder vervreemdend, verkwistend, gehaast en dwangmatig zijn, en die ecologisch meer duurzaam, samenhorig, rechtvaardig en vreugdevol zijn.

De opname van een artikel in aardewerk impliceert niet noodzakelijk de volledige inhoudelijke instemming van de redactie. Het betekent wel dat de tekst nuttig bevonden werd als bijdrage aan de radicaalecologische ideeënontwikkeling.

Een afdruk van of uittreksel en overname uit aardewerk mag slechts geschieden mits bronvermelding en schriftelijke toelating vooraf van Aardewerk en de auteur.

Wil je een jaarabonnement op de papieren versie van aardewerk (de digitale versie is gratis) of wil je iemand een abonnement cadeau doen? Dit kan door €15 (€20 voor geïnteresseerden in het buitenland) over te schrijven op BE27 5230 8099 4873 met vermelding ‘abonnement aardewerk, naam abonnee, adres abonnee’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *