Inhoud herfstbrief 2018

Inhoud herfstbrief 2018

Redactioneel voorwoord Jonas Van der Slycken
Een kreet om hulp – Greta Thunbergs toespraak op Rise for the Climate in Brussel, 6 oktober 2018 Greta Thunberg
Bomenactie
Rechten van de natuur als paradigmashift: de langzame verbrokkeling van een eeuwenoude breuklijn binnen ons juridisch systeem? Hendrik Schoukens
Relaas over een doodgewone jongeman met doodgewone dromen Esmeralda Borgo
Beter 10 vliegtuigen aan de grond dan één in de lucht Jonas Van der Slycken
Claim the Climate Climate Express en Klimaatcoalitie

Aardewerk wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar leefwijzen die minder vervreemdend, verkwistend, gehaast en dwangmatig zijn, en die ecologisch meer duurzaam, samenhorig, rechtvaardig en vreugdevol zijn.

De opname van een artikel in aardewerk impliceert niet noodzakelijk de volledige inhoudelijke instemming van de redactie. Het betekent wel dat de tekst nuttig bevonden werd als bijdrage aan de radicaalecologische ideeënontwikkeling.

Een afdruk van of uittreksel en overname uit aardewerk mag slechts geschieden mits bronvermelding en schriftelijke toelating vooraf van Aardewerk en de auteur.

Wil je een jaarabonnement op aardewerk, of wil je iemand een abonnement cadeau doen? Dit kan door €15 (€20 voor geïnteresseerden in het buitenland) over te schrijven op BE27 5230 8099 4873 met vermelding ‘abonnement aardewerk, naam abonnee, adres abonnee’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *