Zomerweek

Zomerweek

Normaal gezien organiseert Aardewerk elk jaar een Zomerweek: een combinatie van verdieping in een thema dat vooraf vastgelegd wordt en van vakantie in een aangename natuurlijke omgeving.

Maar helaas! We hebben besloten om ook in 2022 af te zien van een Zomerweek. De Coronapandemie neemt wel een mildere (endemische) vorm aan. Dat is goed nieuws (en de meeste Corona maatregelen gelden vanaf maandag 7/3/22 niet meer) maar het voorbije verloop van de pandemie bleef voor onzekerheid zorgen. Dat waren niet de goede omstandigheden voor een grondig voorbereide Zomerweek. We kijken dus weer een jaar verder, naar de zomer van 2023.

Ideeën voor een Zomerweek-thema zijn altijd welkom. Stuur ze via info@aardewerk.be.

De Zomerweek vraagt wel wat voorbereiding. Wil je meewerken aan de praktische uitwerking? Ook dat kan je laten weten via info@aardewerk.be. We stellen een ploeg samen voor de Zomerweek: de kinderopvang, de kamerverdeling, de takenregeling, keukenafspraken, … .

Omgeving en programma

Locatie

We brengen deze week door in “Het Molenhuis” in Bérismenil vlakbij La Roche (zie www.moulindebellemeuse.be). Er kan ook gekampeerd worden.

Maaltijden

De heerlijke gezonde voeding tijdens de zomerweken is bijna legendarisch. Ook deze keer zorgen Tine en Katrien voor fantastische vegetarische maaltijden.

Kinderopvang

Kinderen horen bij de zomerweek. We voorzien een enthousiast en creatief programma voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

Formule

Tijdens de voormiddagen zijn er lezingen, gevolgd door een uitgebreide gedachtewisseling. De namiddagen zijn vrij. De avonden krijgen een lichter groepsprogramma.

Sprekers

Die moeten we, samen met het thema, nog bepalen.

Praktisch

Wanneer?

Aanvang: te bepalen

Einde: te bepalen

Deelnameprijs?

Dit zijn de prijzen van de laatste zomerweek (2019).

Volwassenen € 450
Studenten € 300
Kinderen van 12 tot 18 jaar € 175
Kinderen van 2 tot 12 jaar € 125
Kinderen onder de 2 jaar € 50
Werkgeversprijs € 600

Hierin zijn begrepen de lezingen, het logement en de maaltijden.

Aardewerk huldigt het standpunt dat de prijs geen belemmering mag zijn voor deelname. Voor kleine inkomens zoeken we samen een oplossing. Geef ons in dat geval een seintje (0485/965644 of info@aardewerk.be).

Inschrijving?

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Het zomerweek-coördinatieteam

Informatie over vorige Zomerweken vind je in ons archief