Zomerweek

Zomerweek

Elk jaar (behalve 2020 en 2021 wegens corona) organiseert Aardewerk een Zomerweek: een combinatie van verdieping in een thema dat vooraf vastgelegd wordt en van vakantie in een aangename natuurlijke omgeving.

De zomerweek van 2022 zal doorgaan van 15 augustus 2022 t/m 21 augustus 2022. Half oktober beslissen we over het thema van de Zomerweek.

Heb jij (al dan niet uitgewerkte) ideeën? Stuur ze voor 10 oktober 2021 via info@aardewerk.be.

De Zomerweek vraagt wel wat voorbereiding. Wil je meewerken aan de praktische uitwerking? Ook dat kan je laten weten via info@aardewerk.be. We stellen een ploeg samen voor de Zomerweek: de kinderopvang, de kamerverdeling, de takenregeling, keukenafspraken, … .

Omgeving en programma

Locatie

We brengen deze week door in “Het Molenhuis” in Bérismenil vlakbij La Roche (zie www.moulindebellemeuse.be). Er kan ook gekampeerd worden.

Maaltijden

De heerlijke gezonde voeding tijdens de zomerweken is bijna legendarisch. Ook deze keer zorgen Tine en Katrien voor fantastische vegetarische maaltijden.

Kinderopvang

Kinderen horen bij de zomerweek. We voorzien een enthousiast en creatief programma voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

Formule

Tijdens de voormiddagen zijn er lezingen, gevolgd door een uitgebreide gedachtewisseling. De namiddagen zijn vrij. De avonden krijgen een lichter groepsprogramma.

Sprekers

Die moeten we, samen met het thema, nog bepalen.

Praktisch

Wanneer?

Aanvang: maandag15 augustus 2022 om 12u

Einde: zondag 21 augustus 2022 om 15u

Deelnameprijs?

Dit zijn de prijzen van de laatste zomerweek (2019).

Volwassenen € 450
Studenten € 300
Kinderen van 12 tot 18 jaar € 175
Kinderen van 2 tot 12 jaar € 125
Kinderen onder de 2 jaar € 50
Werkgeversprijs € 600

Hierin zijn begrepen de lezingen, het logement en de maaltijden.

Aardewerk huldigt het standpunt dat de prijs geen belemmering mag zijn voor deelname. Voor kleine inkomens zoeken we samen een oplossing. Geef ons in dat geval een seintje (0485/965644 of info@aardewerk.be).

Inschrijving?

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Het zomerweek-coördinatieteam

Informatie over vorige Zomerweken vind je in ons archief