Zomerweek

Zomerweek

Elk jaar organiseert Aardewerk een Zomerweek: een combinatie van verdieping in een thema dat vooraf vastgelegd wordt en van vakantie in een aangename natuurlijke omgeving.

De Zomerweek zal ook dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Wegens de weinig beloftevolle perspectieven op een normale zomer hebben we beslist om voorzichtig te zijn en de Zomerweek niet te laten doorgaan in Het Molenhuis te Bérisménil. Wel moedigen we alle Aardewerkers aan om creatief te zijn en een lokale coronaproof versie te organiseren. Indien je iets van plan bent, mag je ons dat zeker laten weten.

Voor 2022 hopen we dat weer een ‘normale’ zomerweek kan doorgaan. In ieder geval is het Molenhuis in Bérismenil opnieuw gereserveerd. De zomerweek van 2022 zal doorgaan van 20 augustus 2022 t/m 26 augustus 2022.

Omgeving en programma

Locatie

We brengen deze week door in “Het Molenhuis” in Bérismenil vlakbij La Roche (zie www.moulindebellemeuse.be). Er kan ook gekampeerd worden.

Maaltijden

De heerlijke gezonde voeding tijdens de zomerweken is bijna legendarisch. Ook deze keer zorgen Tine en Katrien voor fantastische vegetarische maaltijden.

Kinderopvang

Kinderen horen bij de zomerweek. We voorzien een enthousiast en creatief programma voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

Formule

Tijdens de voormiddagen zijn er lezingen, gevolgd door een uitgebreide gedachtewisseling. De namiddagen zijn vrij. De avonden krijgen een lichter groepsprogramma.

Sprekers

Nog geen sprekers bekend.

Praktisch

Wanneer?

Aanvang: zaterdag 20 augustus 2022 om 12u

Einde: vrijdag 26 augustus 2022 om 15u

Deelnameprijs?

Dit zijn de prijzen van de laatste zomerweek (2019).

Volwassenen € 450
Studenten € 300
Kinderen van 12 tot 18 jaar € 175
Kinderen van 2 tot 12 jaar € 125
Kinderen onder de 2 jaar € 50
Werkgeversprijs € 600

Hierin zijn begrepen de lezingen, het logement en de maaltijden.

Aardewerk huldigt het standpunt dat de prijs geen belemmering mag zijn voor deelname. Voor kleine inkomens zoeken we samen een oplossing. Geef ons in dat geval een seintje (0485/965644 of info@aardewerk.be).

Inschrijving?

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Het zomerweek-coördinatieteam

Informatie over vorige Zomerweken vind je in ons archief