Zomerweek 2023

Zomerweek 2023

De aarde als geschenk

Over de inheemse praktijk van wederkerigheid en verbondenheid

Van 26 tot 31 augustus 2023

Het Molenhuis te Bérismenil

Na jaren van onderbreking door Corona, zien we weer uit naar een Zomerweek in 2023. Van 26 tot 31 augustus 2023 is het Molenhuis te Bérisménil weer de plek om te genieten, wijsheid te pimpen en heerlijk vegetarisch te eten. De Zomerweek is een dag korter dan gewoonlijk om de schoolgaande jeugd en hun ouders toe te laten aan een nieuw schoolavontuur te beginnen (vertrek op 30 augustus kan ook).

De Zomerweek van Aardewerk is een combinatie van verdieping in een thema dat vooraf vastgelegd wordt en van vakantie in een aangename natuurlijke omgeving.

Omgeving en programma

Locatie

We brengen deze week door in “Het Molenhuis” in Bérismenil vlakbij La Roche (zie www.moulindebellemeuse.be). Er kan ook gekampeerd worden.

Maaltijden

De heerlijke gezonde voeding tijdens de zomerweken is bijna legendarisch. Ook deze keer zorgen Tine en Katrien voor fantastische vegetarische maaltijden.

Kinderopvang

Kinderen horen bij de zomerweek. We voorzien een enthousiast en creatief programma voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

Formule

Tijdens de voormiddagen zijn er lezingen, gevolgd door een uitgebreide gedachtewisseling. De namiddagen zijn vrij. De avonden krijgen een lichter groepsprogramma.

Sprekers

Het thema en de sprekers volgen nog (in de loop van januari 2023).

Praktisch

Wanneer?

Aanvang: zaterdag 26 augustus 2023, vanaf 12u

Einde: donderdag 31 augustus 2023, 16u (of vertrek op 30 augustus kan ook, gezien de eerste schooldag voor de jeugd dichtbij is)

Deelnameprijs?

De prijzen moeten nog bepaald worden. Hieronder vind je de prijzen van de laatste zomerweek (2019).

Volwassenen € 450
Studenten € 300
Kinderen van 12 tot 18 jaar € 175
Kinderen van 2 tot 12 jaar € 125
Kinderen onder de 2 jaar € 50
Werkgeversprijs € 600

Hierin zijn begrepen de lezingen, het logement en de maaltijden.

Aardewerk huldigt het standpunt dat de prijs geen belemmering mag zijn voor deelname. Voor kleine inkomens zoeken we samen een oplossing. Geef ons in dat geval een seintje (0485/965644 of info@aardewerk.be).

Inschrijving?

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Het zomerweek-coördinatieteam

Informatie over vorige Zomerweken vind je in ons archief